Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları muntazam olarak dokumalmalıdır. Kapının rast çkırmızıışmasını yağdırmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin tarafı gün opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile elan sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni tasar sinein dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye geçim ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi evetğundan en geniş standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın kişi eminğini sahip olmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken genliği konutlarda 80cm, topluma açık binalarda 120cm, etkili katlı ofis yangın kapısı binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page